Yaşam

Çocuklar için eğlenceli okuma: Frog Grove

Hayallere giden yolun öncelikle kendinizi tanımaktan ve potansiyelinizi keşfetmekten geçtiğini vurgulayan eser, çaba göstermeden ödülün olmadığını hatırlatıyor. Kulağımızdaki pası silecek müthiş gıcırtılar eşliğinde melodik bir anlatım sunan kitap, sürprizli sonuyla minikleri düşünmeye davet ediyor.

Çocukların rekabetin ön plana çıktığı durumlarda hissedebilecekleri endişe ve endişeyi daha iyi anlamamızı sağlayan bu duyarlı hikaye, başarı ve başarısızlık kavramlarına dair bir kısa hikayeyi paylaşıyor.

Sayfa: 32

Ümit Mutlu’nun kıvrak çevirileri ve ritmik sözleriyle Türkçe’de hayat buluyor.

Kurbağa Korosu, merak uyandıran anlatımını akılda kalan şarkılarla renklendirerek okuyucularını neşeyle karşılıyor:

“Bana kızgın mısın tatlım…”, “Oynamakta sorun yok”

Kitap hakkında…

En büyük hayali hayal kırıklığına dönüşen Berta’nın kalbi kırılır. Koro seçmelerinde şarkı söyleme sırası kendisine geldiğinde, ağzından dünyanın en tuhaf ve en şeytani notaları döküldü.

Vraklamaların sonuna yaklaşırken koro şefi “BER-BAT!” Berta’nın ormandaki en saygın koroya girmek için çok çalıştığı, yeteneklerini herkese gösterebileceği anı dört gözle beklediği ortaya çıktı…

Neyse ki yalnız değildi ve küçük arkadaşı Maya onunla bire bir kaderi paylaştı. Biri çok küçüktü ve diğerinde karga sesi vardı! Ve şimdi birlikte zekice bir plan yapmaları ve talihlerini tersine çevirecek bir analiz yapmaları gerekiyordu. Ama nasıl?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu