Haber

Kafkas Kapalı Spor Salonu’nun temelleri Keçiören’de atıldı

Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan Kafkas Kapalı Spor Salonu’nun Temel Atma Töreni AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ABB Milletvekili Başkan Yardımcısı Fatih Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, MHP Keçiören İlçe Başkanı Arif Aksu, siyasi gerçekleştirildi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “Kafkasya Kapalı Spor Salonumuzda çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız spor yapacak. Sağlıklı yaşamın temeli spordur. Bağlum Stadyumu’nu da 27 milyon TL’ye mal olacak şekilde yeniliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” söz konusu.

“ŞEHİRİMİZİ NAKIŞ HİZMETLERİ İLE ÖRÜYORUZ”

Kafkas Mahallesi’nin bulunduğu Bağlum bölgesine yapılan hizmetleri anlatan Altınok, “Şehrimizi ilmek ilmek, nakış hizmetleriyle ördük. Geçen sene Kafkas Mahallemizin yollarını havalimanı gibi yaptık. Sadece asfalta ödediğimiz para geçen yıl 12 milyon 346 bin TL idi. Kaldırımı olmayan ya da kaldırımı bozuk olan sokaklarımızı da yeniden yaptık. Kapalı pazar yerimizi yaptık. Karakaya Mahallemizde her yer çamur içindeydi. Artık havalimanı gibi yollar yaptık. Boş bir alanımız da vardı ve oraya park ettik. Karşıyaka Mahallesi’nde yeni nesil pazar yerimizi hizmete açtık. Buradaki yolları da pırıl pırıl yaptık. Karşıyaka ve Hisar mahallelerimizin ortasına kapalı spor salonu yapıyoruz. Hisar Mahallemizde de 2 tane boş alan vardı, park yaptık. Kösrelik’te 179 dönümlük devasa bir mesire alanı yapıyoruz. Bu sene inşallah açacağız. Sadece burası için kamulaştırma çalışmalarımız için 30 milyon TL ödedik. Burada göletin kanallarını açtık. Su seviyesi yükseldi ve su sporları için uygun hale getirdik” dedi.

“YAVAŞTAN SONRA, OK GİBİ HIZLI BİR ADAM İHTİYACIM VAR”

Ankara ve Keçiören’in çeşitli yerlerinde meydana gelen sel ve taşkınları gündeme getiren Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek şunları söyledi:

“Ankara’da yağmur yağıyor, devlet perişan. İki gün önce yağmur yağdı. O sırada belediyemizin karşısındaki alışveriş merkezine girdim. 15 dakika sonra ayrıldım. Ve gördüm ki her yer göl, her yer nehir, her yer deniz. Debisi Yeşilırmak, Kızılırmak, Sakarya ve Belen’den yüksektir. Arkadaşlarıma ‘Tekne veya tekne alacaksın ve Yavaş sayesinde Ankara’yı ziyaret edeceksin’ dedim. Geçen yıl Ankara’da 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. Her gün açılış töreni, her gün temel atma töreni yapıyoruz. Keçiören Belediyesi’nin bütçesi Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde biri bile değil. Ama yüzde birlik bir bütçeyle Büyükşehir Belediyesinden daha çok iş yapıyoruz, daha çok hizmet veriyoruz. Mansur Yavaş da su fiyatını düşürürdü, görüşmeleri var. Ankara’yı uçuracak 100 proje yapacaktı. Bir tane daha yapamadı. Keçiören’e, Ankara’ya bir şey yapmadı. Aklında bir iş var mı? HAYIR! Onu hiç toplum içinde gördün mü? Sosyal medyada sadece fotoğrafını göreceksiniz. Ayrıca sosyal medyada milyonlarca dolar harcıyorlar. Başkan yardımcısı olmak için Ankara’dan ayrıldı. Geçen gün ‘Yavaş Bey Ankara’ya iyi geldiniz’ yazılı pankart astılar. Ankara artık Yavaş’la gitmiyor. Yavaştan sonra, hızlı bir adama ihtiyacımız var. Biz hizmetkarız. Cumartesi, pazar, tatil demeden her gün sokaklardayız. Biz erdemliyiz ve sizin hizmetkarınız olmaktan mutluyuz.”

AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin de Keçiören Belediyesi’nin açtığı çalışmalara ayak uyduramadıklarını belirterek Önder Altınok’un Keçiörenlilere çok değerli çalışmalar ve hizmetler sunduğunu söyledi. Yeğin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdikleri destekten dolayı Keçiören halkına da teşekkür etti.

BİSİKLET VE BUZDOLABI TESLİM EDİLDİ

Protokol konuşmalarının ardından çekilişle bir şanslı vatandaşa bisiklet, bir diğer vatandaşa da buzdolabı hediye edildi. Daha sonra beton mikserine geçilerek spor tesisinin temelleri atıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu