Haber

Koyunlarını Mahveden Çiftçiye Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Yardım Etti

Entelektüel İstanbul’un Köşk ilçesine bağlı Beyköy Mahallesi’nde koyunları telef olan üretici hanımın imdadına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Hasret Çerçioğlu yetişti. Üretici hanıma ikisi dişi, biri koç olmak üzere üç sakız koyunu bağışlandı.

Yapımcı yaşadıklarını anlatıyor melek Yılmaz, “Sabah bakmaya geldiğimde koyunlarımın telef olduğunu gördüm. haberlerKonuşmamı yaptım, Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na ulaştım” dedi.

Cumhurbaşkanı’nın kendisine 3 koyun gönderdiğini belirten Yılmaz, “Özlem Başkan’a canı gönülden teşekkür ediyorum. Daha önce çocuklarımın eğitimine yardımcı oldu. Şimdi böyle bir zarara uğradım ve zararımı başkanımız telafi etti. Hakkı ödenmiyor.Uzun yıllardır koyunculukla uğraşıyorum.Uzun yıllardır koyunculukla uğraşıyorum.Ayrıca çok güzel. Bundan sonra bir sürüde veya sakız koyununda çoğaltacağım” dedi.

Başkan Çerçioğlu adına hibe edilen koyunları yapımcı Melek Yılmaz’a teslim eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş, “Melek hanım bugün sabah bize ulaştı. Özlemimizin selamıyla kendilerine üç sakız koyunu getirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız her gün vatandaşımızın yanındadır” dedi.

Kaynak: ANKA / Hayat

daday-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu