Haber

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Polis Haftasını kutladı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Emniyet Müdürlüğü çalışanları ile bir araya gelerek Polis Haftasını kutladı. Toplantıda Belediye Başkanı Ömer Günel, “Bir dönem daha polis arkadaşlarımızla birlikte Kuşadası’na hizmet edeceğiz” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Emniyet Müdürlüğü’nün 195’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla polis personeliyle bir araya geldi. Belediye Başkanı Ömer Günel’e, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Yusuf Atak, Özgür Batçıoğlu ve Emniyet Müdürü Nuri Can eşlik etti. Toplantıda Belediye Başkanı Ömer Günel, polis personelinin özverili bir şekilde çalıştığına dikkat çekerek, “Belediye olmak kolay bir iş değil. Zabıta ekiplerimiz her zaman sahada. Kişilerle, kurumlarla, mevzuatla iletişim halinde oluyorsunuz ve yerine getiriyorsunuz. zor bir görev.”

“Bir Dönem Daha Birlikteyiz”

Kuşadası’na bir dönem daha hizmet edeceğini belirten Belediye Başkanı Ömer Günel, “Önümüzdeki dönemde de hep birlikte olacağız. Yeni dönemde de bundan sonraki döneme çok daha iyi hazırlanarak yeniden bir arada olacağız. Hizmet etmeye devam edeceğiz.” Kuşadası daha güçlü bir şekilde.”

Belediye Başkanı Ömer Günel, “Yazlık yerlerdeki polis grupları şehrin hem jandarması hem de polisidir. Yaz nüfusumuz 1 milyonu aşıyor. Bu kadar kalabalık bir ortamda güvenliği sağlayarak istikrarlı ve uyumlu bir şekilde görevleri yerine getirmek çok zor. . Bunları yapıyorsunuz ve başarıyorsunuz. Göreve geldiğimizden beri yanınızdayız.” “Çok çalışıyoruz. 4,5 yıldır beni hiç yarı yolda bırakmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu