Yaşam

Ses Ver Bigo’da final heyecanı!

Yaptığı ses tahlil görüntüleriyle giderek popülerleşen müzisyen ve vokal koçu Emre Yücelen şimdilerde çok ses getiren programı Ses Ver Bigo ile gündemden inmiyor. Dün gece büyük final yapan müsabaka sona erdi ve kazananlar belirli oldu!

Emre Yücelen mikrofonunu açık unuttu, olanlar oldu!

Emre Yücelen kimdir?

Emre Yücelen, 20 yılı aşkın müddettir Türk müziği piyasasında tanınan, Türkiye’nin en ünlü ses eğitmenleri/vokal koçları ve müzisyenlerinden biridir.  Bilhassa son 6 yılda YouTube’da çektiği ses tahlil görüntüleri ile 1 milyon aboneye ulaştı. Son vakitlerde Instagram ve başka toplumsal medya platformlarında da epeyce tanınan. Popülaritesi kadar müzik dünyasında da epey saygın bir kişilik olarak kabul edilen Emre Yücelen, yalnızca Türkiye’de değil, Azerbaycan, İran, Arap Yarımadası üzere birçok bölgeye ulaşan takipçi kitlesine sahiptir. Bu bölgelerdeki ünlü müzisyenlerle ürettiği içeriklerle de isminden sıkça kelam ettiriyor. Bunun yanında Emre Yücelen müzisyen kimliğiyle de pek çok yapıta imzasını atmıştır. Ayrıyeten birçok marka ve kurumla yaptığı işbirlikleri ile tanınmaktadır.

Ses Ver Bigo

Ünlü müzisyen geçtiğimiz günlerde canlı yayında takipçilerine büyük bir sürpriz yapmış, dünyaca ünlü canlı yayın uygulaması Bigo Live’da “SES VER BIGO” isimli bir ses müsabakası yapacağını duyurmuştu. Şimdilerde ise müsabaka büyük finalini yaparak ve kazanan isimleri belirledi.

Büyük yarışta final turu!

Ses Ver Bigo yarışmasında final çeşidi dün gece sona erdi. Canlı yayında ses düellolarının yapıldığı programın final tipi, büyük gayretlere sahne oldu. Final heyecanı yaşayan yarışmacılar hem heyecanlı hem de son derece yeterli hazırlanmış durumdalardı.

Şimdi eleme zamanı

Dün gece büyük finalini gerçekleştiren müsabakada 18 kişi yarıştı. 80 yarışmacıdan 18 yarışmacıya düşen müsabakayı 3 kişi kazandı. Yarışmacılar birinci olarak Bigo Live’ın cümbüş kanalı isimli odasında 10 dakikalık performanslarını gerçekleştirdiler. Emre Yücelen yarışmacılara 1 ila 10 ortasında bir puan vererek seçim yapmaya çalıştı. Bu sırada epey güç yaşayan Emre Yücelen izleyicilerden de yardım istedi. Yarışın sonunda Mızrap Hüner isimli yarışmacı müsabakayı 3. olarak bitirdi. Emre Yücelen Mızrap’ın türkü performansı sırasında gözyaşlarını tutamadı.Yarışmanın 2. kazananı olan Dadaşoğlu ise söylediği kesimlerle izleyenlere coşkulu anlar yaşattı. Mızrap Hüner 50.000 fasulye kazanırken Dadaşoğlu ise 2. likle 80.000 fasulye kazandı. Bunun yanında her iki yarışmacı da Bigo Live uygulamasından Dino İkram Paketi kazandı.

İşte kazanan o isim!

Birbirinden güçlü sesler ortasında seçim yapmaya çalışan Emre Yücelen epeyce sıkıntı dakikalar yaşadı. Bu anlarını “Arkadaşlar inanılmazsınız, hepinize 10 puan vermek istiyorum fakat seçim yapmak zorundayım.” Müsabakanın ilerleyen dakikalarında Ses Ver Bigo’da 14. olarak sahneye çıkan Leo isimli yarışmacı Emre Yücelen’e şok yaşattı. Geçtiğimiz haftalardaki performansıyla kulakların pasını silen Leo bu gece de söylediği müzikle Emre Yücelen’i ve izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Heyecandan konuşamadı

Oylamaların sonunda 1. olduğunu öğrenen Leo bir mühlet boyunca yayında kalakaldı. Galibiyetin verdiği heyecanla şoka giren yarışmacı bir mühlet sonra sevinç çığlıkları atmaya başladı. Yarışmacı 1. olarak 100.000 fasulye ve BIGO Dino İkram Paketi almaya hak kazandı.

Asıl sürpriz sonra ortaya çıktı!

Emre Yücelen’in 1. olan yarışmacıya bir sürprizi daha vardı. Emre Yücelen, yarışmacının bütün masraflarını karşılayarak İzmir’deki Emre Yücelen Müzik Stüdyosunda birlikte profesyonel bir demo kaydedeceklerini ve bu demo kendi Youtube kanalında yayınlayacağını açıkladı. Sürprizi duyduktan yarışmacı sonra sevinç gözyaşları döktü.

Bigo Live kendi starlarını yarattı!

Toplamda 3 tıp süren müsabaka, birinden yetenekli isimlere tanıklık etti. Her çeşidin bir evvelkinden daha kuvvetli geçtiği müsabakada yetenekli isimler büyük takipçi kitlelerine ulaşmaya, kendi fanlarını yarattı. Toplumsal medya hesaplarına takipçi yağan yarışmacılar epey memnun olduklarını, yetenekleri ile başarılı olmaktan hayli keyif aldıklarını belirtti. Emre Yücelen’in de büyük sempatisini kazanan yarışmacılar, samimi bir müsabaka ortamı yaratarak her yayını heyecanla beklenen aktivitelere dönüştürdüler.

Emre Yücelen Bigo Live’a teşekkür etti!

Birbirinden yetenekli yarışmacılar, yarış boyunca kimi vakit heyecanlı kimi vakit da elenmenin hayal kırıklığıyla hüzünlü anlar yaşadılar. Finale kalan yarışmacılar ve izleyiciler, Emre Yücelen’e ve bu fırsata imkan veren Bigo Live uygulamasına teşekkürlerini iletti. Şimdilerde Ses Ver Bigo’nun 2. döneminin ne vakit geleceği konuşuluyor. İzleyicilerden şimdiden yerlerini ayırtanlar oldu bile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu