Haber

TARKEM’in 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

HABER: SULTAN AKSİYON KELEŞ – KAMERA: KERİM UĞUR

Tarih Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş (TARKEM) 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya başkanlık eden İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TARKEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer, bir kez daha TARKEM yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Soyer, İzmir’deki yılbaşı kutlamalarının bu yıl Kemeraltı’nda yapılacağını duyurdu.

Tarih Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı (TARKEM) 2022 Olağan Genel Kurul toplantısını bugün Ahmed Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantı, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Soyer’in divan başkanı olmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve TARKEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer, “TARKEM belki de Türkiye’nin en verimli, en model ve en mutlaka izlenmesi gereken yapılarından biri ve bu Kemeraltı’nı taşıyacak,” dedi. Gelecek yıllara ve gelecek on yıllara İzmir’in gözbebeği olacak.” “Bu konuda çok değerli bir misyon üstlenmiş ve her geçen gün sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eden bir yapıdır. Bu nedenle emek veren, başarısında emeği geçen herkesi saygıyla anıyor ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. çabaları var” dedi.

Soyer’in konuşmasının ardından A Grubu İmtiyazlı Hissedarlar için oylama yapıldı. Tunç Soyer, Ayşegül Kurtel, Aydın Buğra İlter, Deniz Barçın, Fadıl Sivri, Hasan Eke, Serdar Dağstan ve Salih Özen; A Grubu için önerilen 8 yeni yönetim kurulu üyesi kabul edildi. Oylamanın ardından TARKEM Genel Müdürü Sergenç İneler, 2022 yılı yönetim kurulu faaliyet raporunu sundu.

İZMİR’DE YENİ YIL KUTLAMALARININ ADRESİ BU YIL KEMERALTI OLACAK

“TARKEM ile iş birliğimiz her geçen gün güçlenerek devam ediyor ve bu iş birliğini daha da güçlenerek sürdürme kararlılığındayız. Üretim projesi dediğimiz bir çalışmayı sürdürüyoruz, şu ana kadar yaptığımız yatırım yaklaşık 700 bin doların üzerinde. Bu 4 etaplı bir çalışma, ilk 2 etabı 6 yıllık. Bir haftada bitecek, daha sonra 3. ve 4. etap çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kadifekale ve İkiçeşmelik’ten gelenler havza yeri, her yağmur yağdığında Kemeraltı esnafının dükkânını basıyorlar, şimdi de bunu tamamen ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adeta Kemeraltı gibi. Cadde ve sokakların altında yeraltı dereleri oluşturuyoruz. İşin zorluğu yağmur suyu, atık su, elektrik ve telefon kablolarının kesintisiz bakımının yapılması gerektiği için gece yapılan bir çalışmadır.İlk 2 etabı 6 haftada tamamlanacak.Bu süre içerisinde Bu süreçte Kemeraltı Esnaf Derneğimize ve Kemeraltı muhtarımıza teşekkür ediyorum. Yine onların önerisiyle bu yılın son etkinliğini şu şekilde planladık; İzmir’de yılbaşını Cumhuriyet Meydanı, Gündoğdu Meydanı’nda kutlardık. Bu yıl İzmirlileri Kemeraltı’na davet edeceğiz. Haftayı bitirdiğimizde Kemeraltı’nın aydınlatması, yılbaşı süslemeleri, örtüsü… Bu 2 etapta tamamladığımız tüm sokaklara İzmirlileri davet edeceğiz, arkadaşlarım da şimdiden hazırlıklara başladı. Muhteşem bir yılbaşı gecesi kutlaması planlıyoruz. İzmirlileri yılbaşını dünyanın en büyük açık hava alışveriş merkezinde kutlamaya davet edeceğiz. Bununla ilgili hazırlıklar da sürüyor. 6 hafta sonra hepinizi bekliyoruz”

“İZMİR’İN KALBİ KEMERALTI’YA GERÇEKTEN MASAJ VERİYORUZ”

Bilanço ve mali tablolar oylanarak kabul edildi ve genel kurul sona erdi. Toplantının kapanışında Soyer şunları söyledi:

“Gerçekten Kemeraltı İzmir’in kalbi ve biz bu kalbe hep birlikte masaj yapıyoruz. Onun damarlarını açıyoruz, onu gençleştirmeye, tazelemeye, masaj yapmaya çalışıyoruz. Kısacası onu güzelleştirip, en güzel mekanlardan birine dönüştüreceğiz. İzmir’in geleceğini aydınlatacak en güçlü araçlar. Buna inanıyorum. Bu yüzden bu fikri en başından beri ortaya koyan, bu fikir etrafında toplanan, katkıda bulunan, zaman harcayan, emek veren, parasını veren herkese teşekkür ediyorum. İzmir için çok değerli bir girişim, Türkiye için örnek bir model. Bu modelin kurulmasını sağlayan herkese ve hepinize teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız, birlikte güçlüyüz ve birlikteyiz. Birlikte çok daha iyiye ulaşacağımıza inanıyorum.”

andirinajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu