Teknoloji

Tüm Oyunlarınız Silinebilir! Ubisoft Hesabınıza Giriş Yapmazsanız Her Şeyi Kaybedebilirsiniz

Ubisoft hesabınızdaki oyunlarınız tehlikede olabilir. Özellikle hesabınıza bir süredir giriş yapmadıysanız, maliyeti binlerce TL’yi aştığı tahmin edilen hesabınızda bulunan oyunlarınızı tamamen kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Pek çok oyuncu için dijital de olsa oyun kitaplığının adeta bir çeyiz ve çocuklarına bırakılan bir miras olduğunu söylesek abes söylemiş olmayız.

Geçmişten günümüze satın aldığımız her türlü oyunu içinde barındıran sanal bir koleksiyon olan oyun kütüphaneleri ile birden fazla oyuncu arasındaki duygusal bağı bir kenara bırakırsak bu kütüphaneler de özellikle ülkemizdeki oyun fiyatları nedeniyle çok değerli olabiliyor.

Ancak Ubisoft hesabınızdaki oyunları kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz!

Bir kullanıcı, Ubisoft’tan gelen bu e-postayı Twitter hesabında paylaşmış ve hesabına bir süredir giriş yapmadığı için içindeki tüm oyunlar ile birlikte hesabı kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğunu paylaşmıştı. “Aktif olmayan hesabınızı bir süre askıya aldık ve Kullanım Koşulları çerçevesinde 30 gün içinde tamamen kapatacağız. Hesabınızı korumak için aşağıdaki İptal butonundan iptal edebilirsiniz.

Oyuncular konuyu tartışırken Ubisoft’un resmi takviye hesabı da konuya açıklık getiren bir yanıt paylaştı.

‘MERHABA. E-postayı aldıktan sonra 30 gün içinde hesabınıza giriş yaparak ve e-postadaki Hesap Kapatmayı İptal Et linkine tıklayarak hesabınızın kapanmasını engelleyebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Oyunlarınıza veya hesabınıza erişiminizi kaybetmenizi kesinlikle istemiyoruz, bu nedenle oturum açarken herhangi bir sorun yaşarsanız lütfen bir destek bileti oluşturun’

Kısacası Ubisoft hesabınıza bağlı e-posta adresinizi kontrol etmekte fayda var.

Ubisoft hesabınıza yukarıda belirtildiği gibi uzun bir süre giriş yapmadıysanız, hesabınız içindeki tüm oyunlarla birlikte hareketsizlik nedeniyle kapatılabilir. Bunu önlemek için herhangi bir Ubisoft oyununa girmeseniz bile mutlaka hesabınıza en az bir kez giriş yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu