Haber

YETER Parti’den ‘Mansur Yavaş’ açıklaması! Tanju Özcan’ın sözleri gündem oldu

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Güçlü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Mansur Yavaş, “Mansur Yavaş, önce Meral Akşener’in adaylık teklifini kabul etti ve Meral Hanım masadan kalktı. Ardından Meral Hanım’a siyasi pay attı” sözlerini reddederek, “Özcan’ın burada tekrar etmemize gerek olmayan iddiaları tamamen gerçek dışıdır. YANLIŞ.” söz konusu.

UYGUN Parti Sözcüsü Kürşad Güçlüli, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bir televizyon programında kullandığı “Mansur Yavaş önce Meral Akşener’in adaylık teklifini kabul etti ve Meral Hanım masadan kalktı. Ardından Meral Hanım’a siyasi hisse attı” sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. . Özcan’ın sözlerini yalanlayan Güçlüli, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Özcan’ın burada tekrarlamayı lüzum görmediğimiz iddiaları tam bir zırvadır. Genel Liderimiz Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin en başından beri takındığı tavır ve değerlendirmelerin Genel Kurul’da ortaya konduğunu büyük bir takdirle vurgulamak isteriz. milletimizin huzurunda yine tam bir şeffaflık içinde milletinin sesi olmak adına.Bu amaçla Genel Başkanımızın hem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yaptığı tarihi davetin yanı sıra; Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 3 Mart 2023’ü, ardından 6 Mart 2023’te Başkan Yardımcısı’nın etkin/yetkili olma teklifini sunmuştur. Ortaya atılan tüm iddialar asılsızdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu