Haber

3 gün boyunca mağazadan kıyafet çalan hırsız, esnafı isyan ettirdi

İddiaya göre ilk olarak 3 Ocak Salı günü iş yerine gelen zanlı, iddiaya göre Bağlarçeşme Mahallesi’ndeki bir giyim mağazasında dışarıda asılı duran kıyafetleri çaldı. Aynı kişi çarşamba ve perşembe günleri birebir kıyafet çalmış. İşletme sahibi Mustafa Gültekin, her gün kıyafetlerin kaybolduğunu fark edince güvenlik kamerası kayıtlarına baktı. Yaklaşık 10 bin lirasını kaybeden Gültekin, görüntülerle birlikte karakola giderek o şahıstan şikayetçi oldu.

“15 SANİYEDE ALIR”

İşletme sahibi Mustafa Gültekin, “Hırsızlık hep oluyor. 3 gün hep gelip gidiyor. Ben buraya geldim. En az 10 bin lira zararım oldu. Bu kişinin tekrar geleceğinden endişe ediliyor. mal getirdik şimdi açacağız diye korkuyoruz hep aynısını alıyor cüretine hayran kaldım adam ne zaman gelse 20-30 tane kesiyor güya kendi malı gibi gidiyor yüreğine hayran kalın” dedi.

HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA

Bir kişinin 3 gün boyunca aynı formülle hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kişinin dışarıda asılı duran kıyafetlere yaklaşarak hızlı ve toplu halde kıyafetleri aldığı görülüyor.

haberkabatas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu