Haber

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, CHP Milletvekilinin Çevre Yolu Açıklamasını Eleştirdi

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Işık Süllü’nün çevre yolu ile ilgili yaptığı açıklamayı eleştirdi.

Reyhan, yaptığı yazılı açıklamada, Süllü’nün Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Eskişehir’e getirilen çevre yolunda basın açıklaması yaptığını hatırlattı.

Açıklamanın yapıldığı köprünün bile Karayolları Genel Müdürlüğü ve AK Parti hükümeti tarafından kente kazandırılan bir köprü olduğunu belirten Reyhan, şöyle devam etti:

“(Eskişehir çevre yolu sorunu çözülmeli) dedi. ‘Bakın yol ne durumda.’ “Çevre yolu şehrin tüm yükünü taşıyor çünkü siz yol açmadınız, yol bırakmadınız. Çevre yolu transit geçişlerden dolayı mı tıkandı? Yoksa şehirde yol kalmadığı için mi öyle oldu” dedi. Kullanabileceğimiz tek yol mu?” Yol olduğu için mi bu kadar sıkışık görünüyor? Bugün Eskişehir’de sürücülerin Şair Fuzuli, Sakarya, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan gibi caddeleri akıcı bir şekilde kullanabilmesi gerekiyor. Bu sokaklarda araç kullanmak gerçekten çok zor. Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi’nde özel otopark sistemi “Bu sözlerle halkımızı çılgına çevirmeyi başaranlar, şehrimizde trafiği rahatlatmak için yapılan yolları eleştiriyorlar.”

AK Parti hükümetinin en çok yol yatırımı yapan hükümet olduğunu kaydeden Reyhan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bir gün Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi’ne gidin, şehir içi yol olması gereken sokağın durumunu görün. Bir gün Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne gidin. Daha fazla uygulanacağını söylediğiniz yeşil dalga sisteminin akıbetini sorun.” 10 yıl öncesinden bürokrat olduğunuz dönemden.İnşaat aşamasında alınan otoparklar Sorun şu ki, fiyatlarıyla kaç tane otopark yapıldı, kaç caddede yol kenarı otopark uygulaması var ve caddelerden araç geçişi olur hale geldi. zor. Sorun, bu caddelerde kaç kişiye özel yol kenarı otoparkı tahsis edilmiş. Otopark olarak kullanılan caddeleri taşıdığı için ağır. Şehrin tüm yükü çevre yollarda. CHP Eskisehir Milletvekili, Eskisehir’in Ceza verilmesi doğru olabilir ama emin olun Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından değil.AK Parti hükümeti yollara en çok yatırım yapan hükümettir.Hemşehrilerimiz bizim hükümetimizin yollarına ceza kesildiğini söylüyorlar. “Bu konuda üzerlerine düşeni yaptıklarına inansınlar, teselli olsunlar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu