Yaşam

İlişkisi borç almak istediği için mi bitti? Faruk Sabancı’ya tepki gösteren Dilay Korkmaz iddiayı yalanladı

Faruk Sabancı ve Dilay Korkmaz, ters giden 3 yıllık evliliklerini noktaladı. Ayrılığın ardından Sabancı’nın 2010 Türkiye Güzellik Yarışması’nda dördüncü olan sevgilisine 5 milyon TL’lik hediyeler aldığı, ancak Korkmaz’ın yüklü miktarda para istemesinden rahatsız olduğu ve ilgisini kaybettiği iddia edildi. Kısa sürede konuşulmaya başlanan tartışmaya Korkmaz’ın yanıtı gecikmedi.

“Terk edilme hırsı var”

Instagram hesabından yaptığı açıklamada borç para almak istediği iddiasını yalanlayan Dilay Korkmaz, Faruk Sabancı’ya da öfke kustu. Sabancı’nın terk edilmeye dayanamadığı için bu tür iftiralar attığını söyleyen Korkmaz, hukuksuz yollara başvuracağını da duyurdu. Korkmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Hakkımda çıkan haberlere başta üzülsem de sonradan çok saçma buldum. İnsanların kimliğini, bakış açısını, hayali bütçesini gördüm. Son derece çirkin ve saygısızca. terk edilme açgözlülüğü ve açılmamış telefonların öfkesiyle böyle düşmanca şeyler yapmak.”

“ADAMIN SEVDİĞİ GERİ DÖNMEYİNCE NE KADAR ŞÜPHELENDİĞİNİ GÖRDÜM”

Bir erkeğin eski sevgilisine geri dönmeyeceğini anladığı noktada ne kadar tatsız ve iftiracı olduğunu görmek sadece hayal kırıklığı yarattı. Haberi inkar etmeye gerek bile duymuyorum. 21 yaşımdan beri çalışan bir kadın olarak kimsenin taşıyamayacağı bir varoluş sebebine ihtiyacım yok. Haberler Hukuki süreci başlatacağım. Allah hepimizi düzgün insanlarla karşılaştırsın.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu