Haber

Saadet Partisi’nin Ankara adayı resmen açıklandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “31 Mart’ta sadece belediye başkanını seçmeyeceğiz, vereceğimiz her oyla sadece yerel yönetimlerin değil, Türkiye’nin yolunu ve yönünü de belirleyeceğiz.” söz konusu.

Karamollaoğlu, ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısında konuştu.

Karamollaoğlu, seçimlerde yapılacak tercihlerin sadece şehirlerin değil ülkenin geleceğini de belirleyeceğini vurguladı. “Milliyetçiler olarak coğrafyamızda akan kana, gözyaşına son vermek bizim görevimizdir.”dedi.

“Önce ahlak ve maneviyat” diyerek yola çıktıklarını belirten Karamollaoğlu, hem analiz üreten hem de uygulayan bir anlayışla hareket edeceklerinin altını çizdi.

Karamollaoğlu, “Türkiye’miz ayağa kalkarsa zalimlerden mutlaka hesap sorulacak, mazlumlar da mutlu olacaktır. Elbette her seçim önemlidir ve bu anlamda 31 Mart’ta tarihi bir seçim yaşanacaktır. Çünkü bu seçimde” Sadece belediye başkanını seçmeyeceğiz, verdiğimiz her oyla sadece yerel halkı seçeceğiz.” “Türkiye’nin yolunu ve yönünü hükümetler değil biz belirleyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu, İsrail’in dünyanın gözü önünde soykırım yaptığına dikkat çekerek, “Türkiye’nin ayağa kalkması aslında İslam dünyasının ayağa kalkması ve dünyada barışı tesis etme yolunda en önemli adımı atması anlamına geliyor.” Bir açıklama yaptı.

ANKARA ADAYI DA AÇIKLANDI

Karamollaoğlu’nun konuşmasının ardından Saadet Partisi’nin 339 ilçedeki adayları açıklandı.

Buna göre Saadet Partisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Cafer Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Birol Aydın, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Mahmut Arıkan, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde Fatih Salih Mehmet Kocabıyık, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde Faik Çalık, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde Fesih Bingöl, Ömer Abdullah Ayhan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde. Recep Yakuphan’ı ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterdi.

Saadet Partisi’nin belediye başkan adayları, Sivas’ta Zeki Kılıç, Sinop’ta Barbaros Baltacı, Rize’de Muhammet Yıldız oldu.

haber-yomra.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu